Power Plate

IMG_3736

 

Powerplate är den ledande vibrationsmaskinen på marknaden, den har över 40 års forskning i ryggen som visar mängder med positiva effekter såsom förbättrad blodcirkulation, snabbare läkning, ökad muskelstyrka och flexibilitet, bättre stabilitet och grundkondition.
Vibrationsträning med Powerplate är skonsamt då kroppen belastas på ett väldigt effektivt sätt men utan stötar och hårda motstånd.
Detta gör Powerplate till en utmärkt träningsmaskin men också passande för många typer av rehab.
Vibrationsträning med Powerplate passar alla, oavsett ålder, mål eller fysisk förmåga.

Så här fungerar det: 

Energivågor sänder vibrationer genom kroppen, som reflexmässigt tvingar musklerna att dra ihop sig vid varje vibration och detta skapar i sin tur en instabilitet. 
Powerplate plattan vibrerar med 30-50 svängningar per sekund och musklerna drar ihop och sträcker ut sig i takt med dessa.
Detta gör det enklare att komma åt annars svåra muskler som bäckenbotten och andra djupa muskler.
Vi har samlat mängder med stretch, styrke- och rehabövningar som är anpassade för Powerplaten, så att du enkelt kan fortsätta använda plattan även på egen hand.

Fler positiva effekter av Powerplate: > Nästintill 100% av muskelfibrerna påverkas vilket i sin tur ökar muskelstyrkan snabbare än icke vibrationsbyggande styrketräning
> Vibrationen kickar igång cirkulationen vilket gör att kroppen kan pumpa bort slaggprodukterna i muskulaturen fortare
> Balans och reaktionssinnet förbättras
> Musklerna blir varma, mjuka och smidigare tackvare den goda cirkulationen

 

Boka en introduktion här.
(OBS. obligatoriskt innan start)

 

IMG_3660