Om oss

Välkomna till vårt team!

Vårt team består av skickliga, erfarna och välutbildade proffs!

Om Hälsotemplet:

Hos oss blir varje individ bemött med helheten som fokus. Vi ser och möter våra kunder på alla plan och begränsar oss inte genom att bara tro på en viss teori eller en viss behandlingsmetod. Vi strävar efter att i varje möte se bortom alla våra teoretiska och praktiska kunskaper och hela tiden ifrågasätta och vara vidsynta. Detta gör att alla som arbetar åt Hälsotemplet är öppna för nya tankegångar och lösningar och detta gör oss mer ödmjuka i mötet med våra kunder.

Vi ser inte enbart till en sjukdom, diagnos, inflammation, felaktig kost, eller psykisk instabilitet. Hos oss finns ingen hierarki mellan olika terapeuter. Det är inte viktigt för oss vem av oss personligen det var som hjälpte dig som kund att må bättre. Vi lever och arbetar utifrån målet att alla som har kommit i kontakt med Hälsotemplet skall känna att de har blivit mötta, stöttade, guidade och hjälpta med just sitt specifika problem. Detta vill vi att alla våra kunder ska kunna känna oavsett vem av oss det var kunden träffade eller vilken metod det var som hjälpte just den kunden att få balans igen.

Vi tror att en kropp är uppgiven när den är en källa till plågor och förödmjukelse istället för lust och stolthet och kan förstå varför en individ under sådana förutsättningar kan ha svårt att acceptera sin kropp eller identifiera sig med den. Att kroppen känner sig uppgiven kan bero på antigen psykisk eller fysisk smärta eller både och.

Vi anser därför att det är av största vikt att alla människor lär sig att ta kontakt med sin kropp och kan känna efter hur den mår både psykiskt eller fysiskt. Vi har på flertalet av våra kunder sett att när de av oss får hjälp med att återupptäcka sin kropp och sina känslor och se att kroppen lever ett eget liv med en förmåga att läka sig själv och att de som individ har möjligheten att göra egna val och bestämma över sig själv, så upplever kunden att det finns hopp och får ny respekt för livets kraft, sin kropp och för sig själv i största allmänhet.

Vi på Hälsotemplet vill underlätta för individer, par, grupper och organisationer att växa och expandera till en högre medvetandenivå på alla plan.

Se under Om oss vilka som arbetar på templet och under Våra tjänster ser Du vilket utbud vi kan erbjuda dig.

Varmt välkomna till vår oas!